W listopadzie zapraszamy na gęsinę.

"Na dzień Świętego Marcina lepsza gęś,

 

niźli zwierzyna" ....... jak pisał wieszcz.

 

Dlatego zapraszamy od 10 listopada w każdą

 

sobotę i niedzielę listopada do posmakowania

 

wspaniałej gęsiny.

 

Zapewne każdego zachwyci ten niepowtarzalny

 

smak i aromat gęsi przygotowanej według

 

staropolskich receptur

 

Jeżeli nie macie pomysłu na obiad w domu

 

to my zapraszamy

 

na gęsine do Restauracji

 

Hotelu Chabrowy Dworek.

W Menu m.in.:

- rosól z gęsi z domowym, ręcznie wyrabianym makaronem

- udko z gesi z dyniowymi kopytkami i modrą kapustą

a także inne jesienne potrawy

- krem z borowików

- zupa dyniowa

- pierogi ręcznie robione,  z grzybami i kapustą

i inne

 

newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij